1000WH Portable Station Power Bank
  • 1000WH Portable Station Power Bank1000WH Portable Station Power Bank
  • 1000WH Portable Station Power Bank1000WH Portable Station Power Bank
  • 1000WH Portable Station Power Bank1000WH Portable Station Power Bank

1000WH Portable Station Power Bank

Olaite minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyan 1000WH Portable Station Power Bank. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

1000WH Portable Station Power Bank

 

Hot Selling Low Price 1000WH Portable Station Power Bank. Olaite minangka pabrikan lan pemasok Bank Daya Stasiun Portable 1000WH ing China.

1000WH Portable Station Power Bank minangka sumber daya panyimpenan energi portabel kanthi baterei lithium sing dibangun. Ndhukung pangisi daya kendaraan, pangisi daya surya, lan pangisi daya kotamadya. Wis katon ayu lan trep kanggo nindakake.


1000WH Portable Station Power Bank Pambuka

 

Nomer Model:

OIPS-1000

Panggonan Asal

Zhejiang, China

Jeneng merek:

Olaite

Sumber Daya:

Adaptor AC, Liyane

Jinis baterei:

Lithium Ion

Tipe Inverter:

Gelombang Sinus Murni

Tipe Kontrol:

PWM

Fitur khusus:

Tipe C, Senter

Daya Rated:

300

Gelombang Output:

gelombang sinus murni

Tegangan Output:

100/110/115/120/220/230v

Tegangan Input:

 

12V

Kontrol surya:

PWM 15A

PV maks:

1500W

Ukuran produk:

30*23*16cm

Garansi:

2 taun

Tipe Soket:

UK AU EU CN JP

Aplikasi:

Ing njero ruangan ruangan

 

1000WH Portable Station Power Bank Parameter (Spesifikasi)


Model

OIPS-1000

Inverter AC output

Daya Rated Output

1000W

Daya Puncak Output

2000W

wangun gelombang

Gelombang sinus murni

Frekuensi

50HZ±3 utawa 60HZ±3

Tegangan Output

100V-120VAC±5%

220V-240VAC±5%

Output Output

Universalï¼¼(Jepang, AS, Inggris, Eropa, Austria opsional)

wiwitan alus

ya wis

THD

THDï¼3%

Nglindhungi

Over-voltage, kurang voltase, kakehan, over-suhu, short-circuit

Output DC

USB -A

5V 2.4A Pengisian cepet * 1

USB-B

QC3.0 Pangisian daya super cepet *1

Tipe-c

PD Standard, dukungan input/output 60W:5V3A,9V3A,12V3A,15V3A,20V3A

Soket DC (6530)

12VDC * 2/10A output

Output rokok

DC 12V/10A

Input DC

Pangisi daya Solarï¼6530ï¼

Pangisi daya PWM maksimal 15A

Pangisi daya Gridï¼6530ï¼

Adaptor Daya 10A

Input AC

Input Grid

Kanthi fungsi UPS

Baterei Lithium

Jinis baterei

18650/2.6AH LiO2 sel baterei

Kapasitas

1000WH

Range Tegangan Baterei

12.6V-16.8V

Min Pengisian Arus

5A

Max terus-terusan Discharge Saiki

100A

Max Peak Discharge Saiki

200A(60S)

Cara Cooling

Penggemar Cerdas

Suhu Kerja

ï¼0â 60âï¼

Suhu panyimpenan

ï¼-20â- 70âï¼

Kelembapan

Max 90% ï¼Non-kondensasi

Waranti

2 taun

Ukuran

300 * 237 * 161 mm

 

1000WH Portable Station Power Bank Fitur

 

â»Hasil arus gelombang sinus murni, arus luwih apik lan stabil tinimbang daya listrik

â»Trep, multifungsi, lan kompatibel karo macem-macem piranti

â»80000 jam urip dawa LED lam

 

Aplikasi Bank Daya Stasiun Portabel 1000WH

 

â»Daya darurat njaba ruangan lan daya ngluwari

â»Kemah ing njaba ruangan, lelungan nyopir dhewe, pesta ing njaba ruangan

â»Konsumsi daya kanggo shooting ruangan lan siaran langsung ruangan

 

1000WH Portable Station Power Bank Details

   

Olaite New Energy Co., Ltd minangka produsen Kursi Skala Cilik sing profesional, sampeyan bisa yakin tuku Kursi Skala Cilik saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kanggo Bank Daya Stasiun Portabel, saben wong duwe keprihatinan khusus sing beda-beda, lan apa sing ditindakake yaiku kanggo ngoptimalake syarat produk saben pelanggan, saengga kualitas Bank Daya Stasiun Portabel wis ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan lan entuk reputasi sing apik. akeh negara. Olaite New Energy Co., Ltd Portable Station Power Bank duwe desain karakteristik


 

Pemasaran sing jujur

 

1.we minangka pabrikan kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun

2. We duwe sertifikat ISO, CE, ROHS, FCC, ETL, PSE

3. We nampa OEM lan ODM

4. salesman kita karo pengalaman sugih ing perdagangan manca lan efficiency karya efisien

5.Layanan sawise-sales kualitas dhuwur kanggo ngatasi kabeh keraguan sampeyan

 

 

FAQ


P: Apa sampeyan pabrik langsung utawa perusahaan dagang?
A: Kita produsen inverter.


P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas minangka prioritas. Kita tansah ngutamakake kualitas
ngontrol saka wiwitan nganti pungkasan. Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi CE, FCC, ROHS.


P: Apa sampeyan bisa nindakake?
A: 1.AII produk kita wis nerusake tes tuwa sadurunge dikirim lan kita njamin safety nalika nggunakake produk kita.
2. pesenan OEM / ODM disambut kanthi apik!


Q: Garansi lan bali:
A: 1. Produk wis dites dening 48hours terus mbukak tuwa sadurunge ship out.wanrranty punika 2 taun
2. Kita duwe tim layanan sawise-sale paling apik, yen ana masalah, tim kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi sampeyan.


Q: Apa sampel kasedhiya lan gratis?
A: Sample kasedhiya, nanging biaya sampel kudu mbayar sampeyan. Biaya sampel bakal mbalekaken sawise pesenan luwih.


P: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya wis.


Q: Apa wektu pangiriman?
A: Biasane njupuk 7-20 dina sawise konfirmasi pembayaran, nanging wektu tartamtu kudu adhedhasar jumlah pesenan tne.



Hot Tags: 1000WH Portable Station Power Bank, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Ing Stok, Massal, Made in China, Rega, Daftar Harga, CE, Fashion, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept