Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50Ah
  • Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50AhPaket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50Ah
  • Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50AhPaket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50Ah
  • Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50AhPaket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50Ah
  • Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50AhPaket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50Ah

Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12.8V 50Ah

Temokake pilihan gedhe saka 12.8V 50Ah Energy Storage Lithium Battery Pack saka China ing Olaite. Nyedhiyani layanan sawise-sales profesional lan rega tengen, looking nerusake kanggo kerjasama.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Paket baterei lithium 12.8V 50Ah panyimpenan energi

 

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo

 

12.8V 50Ah panyimpenan energi paket baterei lithium Pambuka

 

Nomer Model:

OBT-5012

Panggonan Asal

Zhejiang, China

Jeneng merek:

Olaite

Jinis baterei:

LiFePO4

Kapasitas:

0,64 kwh

Tegangan standar:

12.8V

DOD sing disaranake:

80%

Sepeda; Pit; ontel:

sel:

sel A anyar

Ukuran produk (cm):

22.9*13.8*20.8cm

OEM/ODM:

bisa ditampa

Ukuran baterei:

18650

 

Paket baterei lithium 12.8V 50Ah panyimpenan energi Parameter (Spesifikasi)

 

Model

OBT-50AH 12.8V (12V)

Kapasitas

0,64 KWH

Arus Discharge Normal

25A

Max Discharge Saiki

50A

Tegangan Kerja

10-14.6V

Tegangan standar

12.8V

Max Pengisian Arus

25A

Tegangan Pengisian Maks

14.6V

Circle Times

Ukuran (mm)

229 * 138 * 208 mm

Bobot

4.5KG

Kelembapan

20-60%

Suhu Kerja

-20â-60â

Rating IP

IP65

Garansi

5 taun

Proteksi baterei

Over-current / overvoltage / shortcircuit / lowvoltage / suhu dhuwur

BMS

ya wis

 

12.8V 50Ah panyimpenan energi paket baterei lithium Fitur

 

â»Dhuwur daya, grapyak

â»Sel baterei kanthi kualitas dhuwur, kombinasi sing tepat

â»Kustomisasi BMS didhukung

â»IP67

 

Paket baterei lithium 12.8V 50Ah panyimpenan energi Aplikasi

 

â»Sistem panyimpenan energi, sistem kontrol, sistem weker, sistem daya, database

â»Sistem lampu darurat, catu daya siyaga, UPS

â»Peralatan telekomunikasi, peralatan komunikasi, sistem proteksi kebakaran, sistem keamanan, pembangkit listrik

 

12.8V 50Ah paket baterei lithium panyimpenan energi Details

   

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyan paket baterei lithium panyimpenan energi 2.8V 50Ah. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi paket baterei lithium panyimpenan energi, Olaite New Energy Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem paket baterei lithium panyimpenan energi. Pack baterei lithium panyimpenan energi kualitas dhuwur bisa ketemu akeh aplikasi, yen sampeyan perlu, mangga njaluk layanan online pas wektune babagan panyimpenan energi paket baterei lithium. Saliyane dhaptar produk ing ngisor iki, sampeyan uga bisa ngatur paket baterei lithium panyimpenan energi unik dhewe miturut kabutuhan tartamtu.


 

Pemasaran sing jujur

 

1.we minangka pabrikan kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun

2. We duwe sertifikat ISO, CE, ROHS, FCC, ETL, PSE

3. We nampa OEM lan ODM

4. salesman kita karo pengalaman sugih ing perdagangan manca lan efficiency karya efisien

5.Layanan sawise-sales kualitas dhuwur kanggo ngatasi kabeh keraguan sampeyan

 

FAQ

 

P: Apa sampeyan pabrik langsung utawa perusahaan dagang?
A: Kita produsen inverter.


P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas minangka prioritas. Kita tansah ngutamakake kualitas
ngontrol saka wiwitan nganti pungkasan. Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi CE, FCC, ROHS.


P: Apa sampeyan bisa nindakake?
A: 1.AII produk kita wis nerusake tes tuwa sadurunge dikirim lan kita njamin safety nalika nggunakake produk kita.
2. pesenan OEM / ODM disambut kanthi apik!


Q: Garansi lan bali:
A: 1. Produk wis dites dening 48hours terus mbukak tuwa sadurunge ship out.wanrranty punika 2 taun
2. Kita duwe tim layanan sawise-sale paling apik, yen ana masalah, tim kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi sampeyan.


Q: Apa sampel kasedhiya lan gratis?
A: Sample kasedhiya, nanging biaya sampel kudu mbayar sampeyan. Biaya sampel bakal mbalekaken sawise pesenan luwih.


P: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya wis.


Q: Apa wektu pangiriman?
A: Biasane njupuk 7-20 dina sawise konfirmasi pembayaran, nanging wektu tartamtu kudu adhedhasar jumlah pesenan tne.



Hot Tags: 12.8V 50Ah Energy Storage Lithium Battery Pack, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Ing Saham, Massal, Made in China, Rega, Daftar Harga, CE, Fashion, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept