Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20Ah
  • Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20AhPaket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20Ah
  • Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20AhPaket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20Ah
  • Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20AhPaket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20Ah

Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20Ah

Daya dhuwur, antarmuka sing ramah, kombinasi gratis, sel baterei berkualitas tinggi, kombinasi sing tepat, kustomisasi BMS didhukung. Sugeng rawuh kanggo tuku paket baterei lithium panyimpenan energi 12V 20Ah saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Paket baterei lithium 12V 20Ah panyimpenan energi

   

Olaite minangka produsen lan pemasok Paket Baterai Lithium 12V 20Ah Energy Storage ing China sing bisa adol Paket Baterai Lithium Energy Storage 12V 12Ah. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem karo produk Paket Baterai Lithium Panyimpenan Energi 12V 20Ah, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.


Baterei panyimpenan energi lithium nggunakake baterei LiFePO4 sing umure dawa, lan BMS kinerja dhuwur kanggo nglindhungi lan ngatur sistem baterei, panggunaane luwih akeh lan umure luwih dawa tinimbang baterei tradisional.


12V 20Ah panyimpenan energi paket baterei lithium Pambuka

 

Nomer Model:

OBT-1220

Panggonan Asal:

Zhejiang, China

Jeneng merek:

Olaite

Jinis baterei:

LiFePO4

Kapasitas:

0,240 kwh

Tegangan standar:

12V

DOD sing disaranake:

80%

Sepeda; Pit; ontel:

> 2500 kaping

sel:

sel A+ anyar

Ukuran produk (cm):

15*9.5*9.5cm

OEM/ODM:

bisa ditampa

Ukuran baterei:

18650

 

Paket baterei lithium 12V 20Ah panyimpenan energi Parameter (Spesifikasi)

 

Model

OBT-12AH 12.8V (12V)

Kapasitas

0,240 KWH

Arus Discharge Normal

6A

Max Discharge Saiki

12A

Tegangan Kerja

10-14.6V

Tegangan standar

12.8V

Max Pengisian Arus

6A

Tegangan Pengisian Maks

14.6V

Circle Times

> 2500 kaping

Ukuran (mm)

180*75*165mm

Bobot

3.5KG

Kelembapan

20-60%

Suhu Kerja

-20 ℃ -60 ℃

Rating IP

IP65

Garansi

5 taun

Proteksi baterei

Over-current / overvoltage / shortcircuit / lowvoltage / suhu dhuwur

BMS

ya wis

 

Paket baterei lithium panyimpenan energi 12V 20Ah Fitur

 

※ Daya dhuwur, antarmuka sing ramah, kombinasi gratis

※Sel baterei kualitas dhuwur, kombinasi sing tepat

※ Kustomisasi BMS didhukung

※IP67

 

Paket baterei lithium 12V 20Ah panyimpenan energi Aplikasi

 

※Sistem panyimpenan energi, sistem kontrol, sistem weker, sistem daya, database

※Sistem lampu darurat, catu daya siyaga, UPS

※Peralatan telekomunikasi, peralatan komunikasi, sistem proteksi kebakaran, sistem keamanan, pembangkit listrik

 

12V 20Ah panyimpenan energi paket baterei lithium

 

Baterei panyimpenan energi lithium kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China Olaite New Energy Co., Ltd. Tuku baterei panyimpenan energi lithium sing berkualitas langsung kanthi rega murah.

Olaite New Energy Co., Ltd minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake baterei panyimpenan energi lithium sing berkualitas tinggi. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi baterei panyimpenan energi lithium,  Olaite New Energy Co., Ltd bisa nyedhiyakake macem-macem baterei panyimpenan energi lithium. Baterei panyimpenan energi lithium kualitas dhuwur bisa ketemu akeh aplikasi, yen sampeyan perlu, njaluk layanan online pas wektune babagan baterei panyimpenan energi lithium. Saliyane dhaptar produk ing ngisor iki, sampeyan uga bisa ngatur dhewe unik   baterei panyimpenan energi litium miturut kabutuhan tartamtu.


 


 

Pemasaran sing jujur

1.we minangka pabrikan kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun

2. We duwe sertifikat ISO, CE, ROHS, FCC, ETL, PSE

3. We nampa OEM lan ODM

4. salesman kita karo pengalaman sugih ing perdagangan manca lan efficiency karya efisien

5.Layanan sawise-sales kualitas dhuwur kanggo ngatasi kabeh keraguan sampeyan

 

FAQ

 

P: Apa sampeyan pabrik langsung utawa perusahaan dagang?
A:We arebaterei lithium lifepo4 lanprodusen inverter.


P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas minangka prioritas. Kita tansah ngutamakake kualitas
ngontrol saka wiwitan nganti pungkasan. Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi CE, FCC, ROHS.


P: Apa sampeyan bisa nindakake?
A: 1.AII produk kita wis nerusake tes tuwa sadurunge dikirim lan kita njamin safety nalika nggunakake produk kita.
2. pesenan OEM / ODM disambut kanthi apik!


Q: Garansi lan bali:
A: 1. Produk wis dites dening 48hours terus mbukak tuwa sadurunge ship out.wanrranty punika 2 taun
2. Kita duwe tim layanan sawise-sale paling apik, yen ana masalah, tim kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi sampeyan.


Q: Apa sampel kasedhiya lan gratis?
A: Sample kasedhiya, nanging biaya sampel kudu mbayar sampeyan. Biaya sampel bakal mbalekaken sawise pesenan luwih.


P: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya wis.


Q: Apa wektu pangiriman?
A: Biasane njupuk 7-20 dina sawise konfirmasi pembayaran, nanging wektu tartamtu kudu adhedhasar jumlah pesenan tne.



Hot Tags: 12V 20Ah Energy Storage Lithium Battery Pack, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Made in China, Rega, Daftar Harga, CE, Fashion, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept