48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery
  • 48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery
  • 48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery
  • 48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery
  • 48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery

48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery

Olaite 48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery duwe desain karakteristik

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

48V 200AH model rak panyimpenan energi baterei lithium

 

Grosir Newest Hot Sale 48V 200AH Model rak Energy Storage Lithium baterei digawe ing China. Olaite yaiku 48V 200AH Rack Model Energy Storage Lithium Battery Produsèn lan supplier ing China.

 

48V 200AH model rak panyimpenan energi baterei lithium Pambuka

 

Nomer Model:

 

OBS-200AH

Panggonan Asal

Zhejiang, China

Jeneng merek:

Olaite

Baterei

LiFePO4

Kapasitas:

9 ,6kw

instalasi:

Instalasi ditumpuk, kombinasi gratis

Aplikasi:

Sistem Panyimpenan Energi Surya

Sertifikasi:

CE/FC//RoHS/ISO/UN38.3

Tipe Kontrol:

MPPT, PWM

Tipe Pemasangan:

Pemasangan Ground

Frekuensi Output:

50hz utawa 60hz

Wektu kerja (h):

3 jam

Jinis baterei:

Baterai Lithium Iron Phosphate

 

48V 200AH model rak panyimpenan energi baterei lithium Parameter (Spesifikasi)

 

Model

OBS-200AH 48V

Kapasitas

9,6 KWH

Arus Discharge Normal

200A

Max Discharge Saiki

200A

Tegangan Kerja

37.5-54V

Tegangan standar

48V

Max Pengisian Arus

200A

Tegangan Pengisian Maks

54v

Circle Times

Instalasi

Instalasi caninet utawa tembok

Disaranake DOD

90%

Ngawasi

WIFI

Ukuran (mm)

484 * 590 * 178 mm

Bobot

77kg

Kelembapan

20-60%

Suhu Kerja

-20â-60â

Rating IP

IP20

Garansi

5 taun

Komunikasi

CAN/RS485/WIFI/4G/B-tooth komunikasi

BMS

ya wis

 

48V 200AH model rak panyimpenan energi baterei lithium Feature

 

â»Dhuwur, antarmuka sing ramah, kombinasi gratis

â»Sel baterei berkualitas tinggi, kombinasi sing tepat

â»BMS kustomisasi didhukung

â»Cangkang kandel,perlindungan sumur kanggo ing njero sel

 

48V 200AH model rak panyimpenan energi baterei lithium Aplikasi

 

â»Sistem panyimpenan energi, sistem kontrol, sistem weker, sistem daya, database

â»Sistem lampu darurat, catu daya siyaga, UPS

â»Peralatan telekomunikasi, peralatan komunikasi, sistem proteksi kebakaran, sistem keamanan, pembangkit listrik

 

48V 200AH model rak panyimpenan energi baterei lithium Details

 

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 48V 200AH model rak panyimpenan energi baterei lithium saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Baterei lithium panyimpenan energi model rak nggunakake baterei lithium wesi fosfat sing umur dawa lan ramah lingkungan, lan dilengkapi BMS kanthi kinerja dhuwur kanggo ngatur sel kanthi efektif. Dibandhingake karo batre tradisional, padha duwe kinerja luwih ekstensif lan aplikasi kaluwihan. Gunakake inti kelas A, perakitan presisi, ndhukung piring perlindungan BMS sing disesuaikan, gunakake cangkang wesi presisi, lan njamin kapasitas inti.

 

Olaite New Energy Co., Ltd minangka produsen lan pemasok baterei lithium model rak model lan pemasok ing China sing bisa borong model rak baterei lithium panyimpenan energi. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing model rak produk panyimpenan energi baterei lithium, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.


 


Pemasaran sing jujur

 

1.we minangka pabrikan kanthi pengalaman produksi luwih saka 10 taun

2. We duwe sertifikat ISO, CE, ROHS, FCC, ETL, PSE

3. We nampa OEM lan ODM

4. salesman kita karo pengalaman sugih ing perdagangan manca lan efficiency karya efisien

5.Layanan sawise-sales kualitas dhuwur kanggo ngatasi kabeh keraguan sampeyan

 

 

FAQ

 

P: Apa sampeyan pabrik langsung utawa perusahaan dagang?
A: Kita produsen inverter.


P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas minangka prioritas. Kita tansah ngutamakake kualitas
ngontrol saka wiwitan nganti pungkasan. Kabeh produk kita wis entuk sertifikasi CE, FCC, ROHS.


P: Apa sampeyan bisa nindakake?
A: 1.AII produk kita wis nerusake tes tuwa sadurunge dikirim lan kita njamin safety nalika nggunakake produk kita.
2. pesenan OEM / ODM disambut kanthi apik!


Q: Garansi lan bali:
A: 1. Produk wis dites dening 48hours terus mbukak tuwa sadurunge ship out.wanrranty punika 2 taun
2. Kita duwe tim layanan sawise-sale paling apik, yen ana masalah, tim kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi sampeyan.


Q: Apa sampel kasedhiya lan gratis?
A: Sample kasedhiya, nanging biaya sampel kudu mbayar sampeyan. Biaya sampel bakal mbalekaken sawise pesenan luwih.


P: Apa sampeyan nampa pesenan sing disesuaikan?
A: Ya wis.


Q: Apa wektu pangiriman?
A: Biasane njupuk 7-20 dina sawise konfirmasi pembayaran, nanging wektu tartamtu kudu adhedhasar jumlah pesenan tne.


VIDEO



Hot Tags: 48V 200AH Model Rack Energy Storage Lithium Battery, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, Disesuaikan, Ing Stok, Massal, Made in China, Rega, Daftar Harga, CE, Fashion, Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept