Kabar Perusahaan

Olaite New Energy Co., Ltd Kabar preian

2023-04-29

Perusahaan kasebut lagi preinan wiwit tanggal 1 nganti 3 Mei. Sugeng dinten Buruh sedaya.

Lingkup bisnis Olaite New Energy Co., Ltd yaiku riset, desain, pangembangan, produksi lan dodolan sistem panyimpenan energi lithium, baterei lithium, inverter terintegrasi, pengontrol fotovoltaik, sistem fotovoltaik, pasokan listrik DC, kotak bis lan produk liyane. Iki minangka panyedhiya utama pemisahan fotovoltaik lan "sistem pembangkit listrik" ing China, kanthi profesional sing tanggung jawab kanggo saben tautan lan produk ing saindenging jagad. Perusahaan wis mesthi wis setya nguber kualitas dhuwur, nggoleki, ayu, produk anyar, prices produk Highly competitive lan kacepetan sumber, kualitas layanan sampurna, kanggo entuk negara sempurno. Kita ndhukung jumlah pesenan minimal lan menehi uji coba produk anyar. Kita gelem supaya pelanggan ngerti kita, tuwuh bebarengan, lan entuk kerjasama win-win!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept